b_200_150_16777215_00_images_cg-soest_CIMG1752.jpg   b_200_150_16777215_00_images_cg-soest_CIMG1755.jpg   b_200_150_16777215_00_images_cg-soest_DSCF0159.jpg

Elkaar ontmoeten rond het geloof in de Here Jezus Christus!

Zo zou je in een zin kunnen weergeven waar we als Christengemeente Soest voor staan. Die woorden worden uitgewerkt in de samenkomsten die er ieder zondagmorgen zijn en waarin we in luisteren, spreken, zingen en overdenken wat geloven vandaag kan betekenen.

Op andere momenten zijn mensen doelgericht en vaak ook doelgroepgericht bij elkaar. In een huiskring waar in een kleine setting met elkaar van gedachten gewisseld wordt, in een jeugdavond waar samen in de bijbel gelezen wordt en gezocht wordt naar de actualiteit van deze dag voor een jonge generatie of meer praktisch gericht bij het helpen van elkaar bij een verhuizing of het zoeken naar oplossingen voor plaatsgenoten met financiƫle problemen.

Onze innerlijke motivatie daarachter ligt in de persoonlijke toewijding van ieder gemeentelid. De zingevingsvragen van het leven hebben een richting gekregen door de boodschap uit de bijbel, wie vastgelopen is in de complexiteit van het dagelijks leven vindt nieuwe ruimte en wie ontdenkt heeft dat hij in overvloed leeft en gezond is leert God daarvoor te danken.

Het is enerzijds heel persoonlijk en anderzijds heel gemeenschappelijk. Beiden kunnen niet zonder elkaar. Het is als een lichaam waar de hand en de voet zoveel voor elkaar betekenen, juist omdat ze zo aanvullend zijn.

U bent hartelijke welkom om eens kennis te maken!

 

Neem contact op met Christengemeente-Soest